Cart
There are no products in your Cart.
Special Cart
There are no products in your Special Cart.
Brands

Make It last Setting Spray

IDR 160.000
Bulk Price
30 - 99 pcs
- IDR 10.000 / pcs
≥ 100 pcs
- IDR 15.000 / pcs
Details

Lock in your makeup and keep that just applied look all day and into the night—no touchups needed! Make It Last Setting Spray primes, corrects and sets your look for up to 16 hours without a crease or smudge in sight, and prevents fading and shine. Spray under or over makeup, or wear on its own for a beautifully matte, flawless face.

Review

09 October 2017
It Works!
Zahra Mutiara
Saya suka spray nya alus banget ga keluar butiran besar gitu tapi kurang besar sebarannya jadi harus nyemprotin ke seluruh penjuru muka, ini bikin makeup keliatan nyatu semua dan awet ga luntur. Ok banget deh buat harga segini
06 September 2017
ask for help
Priscilla Ivy
spray nya kurang nyebar gitu, apa punyaku aja ya yang cacat? hehehe tp overall ini setting spray yg bagus sih, ngelock make up banget